Idegrundlag - at skabe forandringer der holder

 

Efter rigtig mange år i store virksomheder, hvor jeg delvis har hjulpet salgsledelsen med at implementere Sales Excellence fra bunden, og delvis selv har ledet salgsorganisationer, fik jeg ideen til at starte mit eget konsulenthus netop med fokus på Commercial Excellence (Sales Excellence + marketing). Jeg bygger min forretningsidé på at arbejde hånd-i-hånd med kunden, og derigennem vise kunden hvordan de forskellige elementer i Commercial Excellence disciplinen bedst implementeres og forankres.

 

Det betyder, at Pelvig & Partners typisk designer og faciliteter den første fase sammen med relevante medarbejdere hos kunden, og over en periode på 12-18 måneder arbejder vi gennem forandringsledelse, således at Commercial Excellence projektet bliver en del af kundens hverdag. Målet er at skabe forandringer, der holder.

 

To af hjørnestenene i Commercial Excellence er:

  • CRM og evnen til at få salgsstyrken til at anvende CRM. Bliver CRM anvendt korrekt er det kilden til utrolige mængder af relevant kunde information, som igen kan bruges til produktudvikling, segmentering, ROMI (Return of Marketing Investment), kompetence løft etc.

  • Pipeline Management, dvs. styring og estimering af potentielle salgsmuligheder, og dermed det skarpeste estimat på hvad fremtiden bringer salgsmæssigt. Informationen bruges til fastsættelse af salgsmål, ledelsesrapporter og målopfølgning.

 

Pelvig & Partners har kompetencerne til at forankre Commercial Excellence og jeg glæder mig til at hjælpe dig og din virksomhed.

 

Anna Pelvig

Managing Director

Hvem er Pelvig & Partners?

Pelvig & Partners arbejder side om side med vores kunder med implementering af commercial excellence. Vi styrker både salgsledelse og salgsmedarbejdere i at nå deres mål med udgangs-punkt i de eksisterende rammer.Tilgangen er praktisk og operationel.

Lidt baggrunds-information om Pelvig & Partners

 

 

Pelvig & Partners / Tel. +45 6162 2060 / Email: anna@pelvig.dk 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now