Hvad brænder vi for?

Hos Pelvig& Partners brænder vi for at hjælpe virksomheder med udnytte og optimere deres salgspotentiale. Det gør vi gennem et tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi arbejder hånd-i-hånd og sikre at al viden bliver forankret i salgsorganisation. Vi tager afsæt i den eksisterende salgsoperation og bygger videre på det eksisterende fundament af systemer, processer og kompetencer. 

PIPELINE MANAGEMENT
LEDELSES RAPPORTERING
CRM IMPLEMENTERING

Det potentielle salg - pipelinen - er fundamentet for salgsforretnignen. Netop derfor skal der bruges kræfter på at få en så præcis pipeline som overhoved muligt. Vi hjælper jer med implementering af pipeline styring, herunder modus operandi, kvalitet i pipelinemøder, kvalitet i pipeline data.

En månedlig ledelsesrapport er et fantastisk værktøj til at se om virksomheden er på rette spor. Rapporten indeholder historisk data og pipeline data på team og individuelt niveau, så alle kan se, om de leverer i forhold til targets. Ledelsesrapprten indeholder også information om udvalgte emner/kunder.

CRM er en af hjørnestenene i salgsforretning-en. Alle kunderelaterede aktiviteter skal gemmes her. Så det gælder om at gøre CRM enkel og overskuelig, ellers falder datakvaliteten. Vi har stor erfaring med implementering og vedligehold af salgsorienterede CRM systemer og sørger også for træning af medarbejderne.

TARGET SETTING OG OPFØLGNING
COACHING AF SALESLEDELSE
MODUS OPERANDI 

Salgsledere og salgsmedarbejdere har alle brug for en klar retning og for feedback om han/hun er på rette vej. Targets skal endvidere afspejle strategien og tilsikre, at vi arbejder med de rette produkter og ydelser. 

Vi hjælper med at nedbryde targets i mindre og mere overskuelige delmål for på den måde at  sikre at salget og den løbende forventning er afstemt. 

At ændre den måde hvorpå salget drives kræver mere end en ny salgsstrategi. Det er ofte en god ide, at blive vist hvordan strategien kan forankres i det enkelte salgsteam. Med PelvigDK som samarbejdspartner, vil I få præsenteret metoder og værktøjer, der hjælper jer med at holde den strategiske retning. I vil blive coachet i hvordan I skaber forandringen. Jeres succes er vores succes og derfor arbejder vi sammen om at komme i mål.

Design af mødestruktur på tværs af salgsorganisationen. Målet er at sikre effektiv kommunikation og opfølgning på de aftalte actions. Herudover identificeres barrierer og muligheder, således at organisationen arbejder mårettet med dem. 

Vi anvender actionlog, for at sikre at møderne skaber den ønskede fremdrift.

Pelvig & Partners / Tel. +45 6162 2060 / Email: anna@pelvig.dk 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now