Kunderne siger:

SENESTE PROJEKTER

’Vi har hos Alm. Brand benyttet Anna Pelvig i forbindelse med vores Salesforce implementeringsprojekt. Hun har hurtigt og effektivt udviklet vores uddannelsesmaterialet til Salesforce i samarbejde med forretningen, samt faciliteter og dokumenteret en række workshops omkring salgsprocesser i de forskellige salgsenheder på tværs af B2B og B2C. Hun har gjort en forskel for fremdriften i projektet.’

Henrik Ekmann, Chef - Salgs- og kundeudvikling, Alm. Brand

We engaged Anna Pelvig to develop and implement global Sales Pipeline and opportunity management throughout Lantmännen Unibake. Anna has developed a state of the art toolbox, lead the change process to embed new ways of working that ensures full transparency of the sales pipeline and a strong platform to select the best opportunities. With Annas background as a sales director and as a consultant, she speaks the language of sales directors and combines strategic sales and business change very efficiently that gets everybody on board in the program”.

Lars Dalberg-Hansen, Commercial Development Director, Läntmannen Unibake

''Anna Pelvig har haft en betydelig rolle i udrulningen af Salesforce Sales & Service Cloud i LeasePlan Danmark. Anna har med stor energi og positivitet bl.a. bidraget til kommunikations flowet i projektet, særligt i forbindelse med at udpege vores Salesforce Heroes, som har været med til at løfte Salesforce kompetencerne og brugerniveauet  til et professionelt og effektivt niveau. Anna har med sit brede kendskab til applikationen og ved hjælp af rapporter og dashboards også  optimeret processer på tværs af organisationen. Vi takker Anna for en lærerig tid og kan varmt anbefale Anna til andre virksomheder, der går med overvejelser om at implementere Salesforce CRM platform.”  
Michael Olsen, Adm. Direktør, LeasePlan Danmark A/S

"Anna er en ildsjæl i ordets bredeste forstand ! – hun har på meget kort tid hjulpet os til at diagnosticere de fremtidige behov i vores CRM strategi. Hun har via omfattende interviews og observationer blandt vores medarbejdere, via hendes markeds- og system indsigt og sidst men ikke mindst forståelse for kundebehov, opstillet nogle pragmatiske og eksekverbare scenarier."

Mette Nielsen Foged, Senior Vice President, NETS

Show More
Show More

Pelvig & Partners / Tel. +45 6162 2060 / Email: anna@pelvig.dk 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
logo

’Vi har hos Alm. Brand benyttet Anna Pelvig i forbindelse med vores Salesforce implementeringsprojekt. Hun har hurtigt og effektivt udviklet vores uddannelsesmaterialet til Salesforce i samarbejde med forretningen, samt faciliteret og dokumenteret en række workshops omkring salgsprocesser i de forskellige salgsenheder på tværs af B2B og B2C.’ Henrik Ekmann, Chef - Salgs- og kundeudvikling